Vágólapra másolva!
A Mercedes főnöke, Toto Wolff egy interjúban bejelentette, hogy további három éven keresztül ő fogja vezetni a német F1-es csapatot.

Eldőlt Toto Wolff jövője

Először a Williams részvényeseként jelent meg Toto Wolff az F1 világában, majd 2013-ban a Mercedes csapatfőnöke lett, jelenleg 33 százalékot birtokol a német csapatban. Az osztrák üzletember a Telegraphnak adott interjújában bejelentette, hogy minden kérdés tisztázódott a jövőjével kapcsolatban, így további 3 évig ő lesz a Mercedes főnöke, amely a 2024-es szezont is a Lewis Hamilton, George Russell pilótapárossal kezdi meg.

Toto Wolff marad Lewis Hamiltonék főnöke Forrás: Daimler AG/Steve Etherington/Mercedes-Benz Grand Prix Ltd.

"Szerintem a legfontosabb dolog, hogy mindhárman megbízunk egymásban. Végül is én is részvényes vagyok, és a legjobb megtérülést akarom elérni a befektetésemmel. A legjobb megtérülés a győzelem, de

Végül hárman úgy döntöttük, hogy ugyanígy folytatjuk" - mondta Wolff a döntése hátteréről.

Megvan, mikor mutatják be a Mercedes új autóját

A német istállónál hétfőn bejelentették, hogy február 14-én rántják le a leplet az új autóról, a W15-ösről.

A Mercedes az elmúlt két idényben nem tudott meghatározó riválisa lenni a Red Bullnak, ám 2024-ben már szeretnék megszorongatni, akár legyőzni a címvédőt. Az új autó jelentősen el fog térni az elődjétől, a hatalmasat bukó "zero pod" oldaldoboz-koncepciót el is vetette a csapat.