Portugál modellel alkot egy párt a McLaren brit pilótája - kép

Forma-1, Sao Pauló-i Nagydíj, Lando Norris, McLaren
SP - Sao Paulo - 11/11/2021 - FORMULA 1 GP BRASIL 2021, PREPARATIONS - Inlges driver Lando Norris from the Mclaren team is victorious before the Sao Paulo Grand Prix held at the Interlagos Autodrome by the Formula 1 world circuit in the 2021 season. Photo: Duda Bairros/AGIF (Photo by Duda Bairros / AGIF / AGIF via AFP)
Vágólapra másolva!
Lando Norris egy kép formájában jelentette be, hogy immáron párkapcsolatban él. A brit pilóta barátnője a portugál modell, Luisinha Barosa Oliveira.

Egészen mostanáig két pilóta volt a mezőnyben, aki soha nem vállalta fel nyilvánosan a párkapcsolatát Talán nem véletlen, hogy a két legfiatalabb versenyzőről, Cunoda Jukiról és Lando Norrisról van szó, ám utóbbi esetében ez megváltozott.

Norris felvállalta párkapcsolatát

A McLaren pilótája ugyanis a közösségi médiában megosztott képpel tudatta a nagyvilágban, hogy immáron nem egyedülálló. Az ötszörös dobogós a héten tett közzé egy fotót, amin barátnőjével közösen élvezi a szünidőt Dubajban.

Norris párja egy portugál modell, Luisinha Barosa Oliveira,

aki mindössze hét nappal fiatalabb nála, hiszen november 20-án ünnepelte 22. születésnapját. A brit pilóta mindössze annyit írt a kép alá, hogy „az én napsugaram”, utalva valószínűleg a háttérre is.

A párkapcsolat nem friss, és vélhetően az F1-es paddockon belül is tudtak róla néhányan. Ezt jelzi Norris egykori csapattársa és jó barátja, Carlos Sainz hozzászólása is, aki csak azt tette hozzá, hogy „hivatalos”.

Néhány forrás szerint a kapcsolat annyira komoly, hogy el is jegyezték egymást, de ezt egyelőre senki nem erősítette meg.

Az elmúlt időszakban nem ez volt az első hír Norris magánéletével kapcsolatban: a brit pilóta a tavalyi év vége felé jelentette be, hogy korábbi kijelentésével ellentétben mégis Monacóba költözik. A 22 éves versenyző ezzel sok más kollégájához, többek között Lewis Hamiltonhoz és Max Verstappenhez csatlakozott.

Norris nemrég bejelentette, hogy Monacóba költözik Forrás: AGIF via AFP/Duda Bairros/AGIF/Duda Bairros

Norris eddigi pályafutása kiemelkedően legjobb szezonján van túl. Az idény első felében háromszor is felállhatott a dobogóra, és 12 futam után még a 3. helyet foglalta el a táblázaton. Monzában bekísérte csapattársát, a győzelmet megszerző Daniel Ricciardót a célba, Szocsiban pedig egy rossz döntés fosztotta meg a diadal esélyétől. Ezt követően érezhetően visszaesett a teljesítménye, és végül csak a 6. pozícióban zárta a bajnokságot.