Kegyetlen vélemény: Michael Schumacher hazudott és önző volt

firo: Formula 1, season 1995 Sport, Motorsport, Formula 1, archive, archive pictures Team Benetton (1991-1995) Michael Schumacher Formula 1 archive VM sports motorsport season 1995 archive pictures Michael Schumacher firo: Formula 1 Team Benetton (1991-19
firo: Formula 1, season 1995 Sport, Motorsport, Formula 1, archive, archive pictures Team Ferrari (1996-2006), test drive Michael Schumacher, Germany, was Formula 1 driver from 1991 to 2006 and 2010 to 2012, Schumacher was 7, seven times, Formula 1, world champion, German national hero, brought Formula 1 after Germany, one of the greatest Germans Michael Schumacher, Ferrari, first drives for Ferrari, half figure | usage worldwide (Photo by firo Sportphoto/ / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Eddie Jordan szerint a hétszeres világbajnok, a tíz éve síbalesetet szenvedő Michael Schumacher elsősorban a saját maga érdekeit nézte, mikor a Ferrarinál versenyzett. Véleménye szerint Eddie Irvine-t sem akarta bajnoki címhez segíteni.

Eddie Jordan: Michael Schumacher sokkal önzőbb volt annál, mint amit a külvilág felé mutatott

„Michael Schumacher? Visszajött, és mindenkinek azt mondta, hogy azért jön vissza, hogy segítsen Eddie Irvine-nak megnyerni a bajnokságot" - mondta Eddie Jordan.

Eddie Jordan nem rejtette véka alá a véleményét Forrás: Getty Images/COATES/Coates

Jordan határozottan úgy gondolja, hogy

Michael Schumacher sokkal önzőbb volt annál, mint amit a külvilág felé mutatott, ugyanis szerinte a németnek esze ágában sem volt hozzásegíteni a csapattársát a bajnoki címhez, miután visszatért a sérüléséből

- írja a Motorsport.

Michael Schumacher mindig nehéz csapattárs volt

„De nem így történt. Mindent megtett, amit csak tudott, mert nem akarta, hogy a Ferrari más pilótával nyerjen bajnokságot, mint ő. Ez az, amiben én és Irvine is hiszünk. Ha megnézzük, hogyan kezelte a futamokat és Suzukát, semmit sem tett azért, hogy segítsen Eddie-nek."

Michael Schumacher önző volt? Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Firo Sportphoto/

„Szerintem Michael

mindig is nehéz csapattárs volt,

mert Massa, Barrichello és Irvine mind nagyszerű versenyzői alapanyagok voltak, de mindannyian tudták, hogy hol vannak a határaik."