Lewis Hamilton elárulta a titkot: ezért van még mindig a Forma-1-ben

Forma-1, Amerikai Nagydíj 2023, Lewis Hamilton
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 21: Second placed Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes talks as he is interviewed in parc ferme after the Sprint ahead of the F1 Grand Prix of United States at Circuit of The Americas on October 21, 2023 in Austin, Texas. Rudy Carezzevoli/Getty Images/AFP (Photo by Rudy Carezzevoli / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Szinte hihetetlen, de a Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton a 2021-es Szaúd-Arábiai Nagydíj óta vár következő Forma-1-es futamgyőzelmére. A brit pilóta nemrég elárulta, pont ez az, ami miatt még mindig az F1-ben van.

Lewis Hamilton újra győzelemről álmodik

Lewis Hamilton arról álmodik, a Mercedesszel visszatér a dobogó legfelső fokára és újabb bajnoki címet nyer.

Lewis Hamilton visszatérne a siker útjára Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Rudy Carezzevoli

A hétszeres világbajnok a 2021-es Szaúd-Arábiai Nagydíj óta nyeretlen és bár komoly nehézségeken ment keresztül, pont ez táplálja benne a tüzet a Forma-1 iránt - írja a Vezess.

„Az álmom, hogy a dobogó legfelső fokára álljak és onnan lássam a csapatot. Az egyik legszebb dolog a világon hátranézni és látni a hazád zászlaját mögötted és a csapat mögött. Emlékszem, amikor az első győzelmemet ünnepeltem ezzel a csapattal.

Ennek a tapasztalatnak az ereje nagy része annak, ami még hajt. A bajnokság megnyerése is nagy része annak, ami hajt" - mondta Hamilton.

Lewis Hamilton is tudja, nehéz feladat előtt állnak

"Tovább akarjuk építeni, amit a csapattal csinálunk és a Mission 44-et továbbépíteni. Nem tudom, meddig jutunk, de én próbálok addig menni, amíg tudok, ehhez pedig több pénz kell."

A Mercedes az élre való visszatérést a 2024-es, teljesen újratervezett autótól várja.

Hozzátette, a nézők számára szerinte nem is jön át annyira, hogy mindenki mennyi időt tölt távol az otthonától, a családjától, lemaradnak a gyerekek fontos eseményeiről, de mindez megéri a sikerért.