Vágólapra másolva!
A Forma-1-ben a már-már hagyománnyá vált titkos télapó nevezetű játékot játszották a pilóták, akik ezúttal is meglepték egymást különböző ajándékokkal.

Idén is megajándékozták egymást a versenyzők

Az előző évekhez hasonlóan ismét fantasztikus karácsonyi ajándékokkal lepték meg egymást az F1-es pilóták a „Secret Santa" játék keretein belül az év utolsó versenyén, Abu-Dzabiban. A padel-ütőtől kezdve a kapitánysapkán és a nem túl hasznos ugráló Mikulás-figurán át sok érdekes ajándék gazdára talált, de természetesen az alkohol idén is tarolt, ahogyan Valtteri Bottas meztelen feneke is.

Valtteri Bottas fenekéről szólt az F1-es karácsonyi ajándékozás Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Mohammed Zarandah

Bottas feneke idén mindent vitt

Az Alfa Romeo finn versenyzője már korábban is bizonyította, hogy szeret meztelenkedni, hiszen a Drive to Survive című dokumentumfilm sorozatban is megvillantotta már a bájait, nem rég pedig előállt saját meztelen naptárával. Ennek apropóján a Ferrari pilótája, Charles Leclerc Bottas fenéknaptárát ajándékozta Csou Kuan-jünak, aki kissé zavarodottan jelezte, hogy már kapott egyet a csapattársától, ezért visszaküldte a monacói versenyzőnek. Végül Leclerc egy rajzzal és egy üzenettel megtoldotta a naptárat, amit így már elfogadott az Alfa Romeo kínai pilótája.

Ha már Bottas szóba került, a finn pilóta ismét megmutatta, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis őrültségért, ugyanis Carlos Sainzt egy chilipaprika mintázatú "fecskével" lepte meg, ami a Ferrari spanyol sztárjának a becenevére utal.

A háromszoros világbajnok Verstappen pedig éppen Bottast húzta, a holland pedig egy olyan képeskönyvet ajándékozott neki, ami a fenekek művészi ábrázolását mutatta be az elmúlt évszázadokban. A képeket azonban kicserélte, így mindegyik Bottast ábrázolja, ami óriási meglepetésként érte a finn versenyzőt.