Vágólapra másolva!
A jelenleg a Red Bull tartalékpilótájaként tevékenykedő Daniel Ricciardo őszintén elmondta a véleményét arról, hogy mennyi valóságalapja lehet annak, hogy a szexi sztárénekesnő és az Aston Martin versenyzője, Fernando Alonso egy pár alkosson. Az ausztrál pilóta arról is bszélt, szerinte kinek lenne esélye a popsztárnál.

Pár hete a külföldi lapok arról cikkeznek, hogy a legendás Forma-1-es pilóta, Fernando Alonso és a Grammy-díjas amerikai énekesnő, Taylor Swift randizgat. Ebből végül semmi nem lett igaz, de legalább Alonso trollkodott egyet, rövid videójában ugyanis kacsintott egyet, miközben a háttérben Taylor Swift Karma című dala szólt.

Daniel Ricciardo jót röhögött az Alonsóval kapocsolatos pletykák hallatán Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Clive Mason

Nos, a Red Bull tartalékpilótájaként tevékenykedő Daniel Ricciardónak is megvan a véleménye az esetről. Az ausztrált az ESPN kérdezte meg arról, kit tart a legesélyesebbnek arra a versenyzők közül, akivel a zenész elmenne randira.

„Egy biztos, hogy nem Alonso! Már az elején megmondtam, hogy fa..ág! Remélem, hogy nem csak én jöttem rá erre.

Már csak azért is, mert Alonso kizárólag a versenyzéssel törődik. Nem láttam még soha, hogy bármi mással foglalkozott volna, így azonnal kizárnám ebből a válogatásból" - mondta Ricciardo, aki hozzátette, szerinte

Charles Leclerc és Nyck de Vries azok, akiknek lenne esélyük, ugyanis Taylor igazi művészléleknek tűnik.