Társoldalunk:

Új sztárpár van alakulóban: szexi Grammy-díjas énekesnővel jöhetett össze Fernando Alonso - videó, kép

2023.04.26. 07:09

Sajtóhírek szerint új sztárpár van alakulóban. A külföldi lapok arról cikkeznek, hogy a legendás Forma-1-es pilóta, Fernando Alonso és a Grammy-díjas amerikai énekesnő, Taylor Swift randizgat.

A randizgatás már hetek óta tarthat, a pletykákat pedig csak erősítheti, hogy a 41 éves versenyző és az énekesnő kapcsolata is nemrégiben ért véget. A Mirror úgy tudja, hogy Swift hat évig volt együtt a színész Joe Alwynnel, míg áprilisban Alonsónak és osztrák sportkommentátor barátnőjének, Andrea Schlagernek is zátonyra futott a kapcsolata.

Fernando Alonsónak új szerelme vanForrás: AFP/Andrej Isakovic

Amióta a sajtó beszámolt a kapcsolatról, szinte elszabadult az internet, a Twitteren, az Instagramon és a TikTokon is erről beszélnek a rajongók, már „közös képeket" is alkottak a párosról.

Fernando Alosno nem mindennapi módon reagált a pletykákra. A rövid videójában kacsintott egyet, miközben a háttérben Taylor Swift Karma című dala szól. A kommentben az Aston Martin versenyzője megjegyezte, úgy érzi magát, mintha 33 éves lenne, ezzel utalva az énekesnő korára.