Brutális baleset történt Budapesten, a Nagykörúton

rendőrautó, sziréna, illusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: Origo - Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Baleset történt Budapesten, megkülönböztető jelzést használó mentőautóval ütközött egy autó a budapesti Nagykörúton. Az autóban egy férfi és egy nő utazott, a nőt véres fejjel szedték ki a kocsiból.
Vágólapra másolva!

Baleset történt Budapesten, a Nagykörúton egy megkülönböztető jelzést használó mentőautó a Király utcából kanyarodott ki. Az Index információi szerint a mentőautó bal oldalról az autónak ütközött, ami ezután egy útszéli villanypóznába hajtott. A helyszínre több mentőegység érkezett, azonnal körbevették az autót, amelyből jelentős mennyiségű folyadék folyt az útra, valamint a légzsákjai is kinyíltak.

Az autóban egy férfi és egy nő ült. A nőt véres fejjel szedték ki a kocsiból, a férfit pedig a helyszínen ellátták.

A mentőautóban utazók segítség nélkül szálltak ki így feltehetően nem szenvedtek komolyabb sérülést. A járókelőket az utcasarok 15 méteres környékének elhagyására szólították fel a rendőrök, és közben a katasztrófavédelem egysége is a helyszínre érkezett. Kisdi Márk Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy kiérkező tűzoltók áramtalanították a kocsikat, és folyamatosan dolgoznak azon, hogy a forgalmi akadályt elhárítsák - írja az ATV.

Történt már hasonló eset a fővárosban, akkor két ember súlyosan megsérült. Az ilyen esetek miatt fontos figyelmeztetést adtak ki minden autósnak, erre kötelező lesz figyelni. Pesterzsébeten a zenét hallgató gyalogos nem hallotta a mentőt és majdnem egyenesen elé sétált - videó.