Hamilton megmutatta, mit csinált az elmúlt két hónapban

Forma-1, Olasz Nagydíj, csütörtök, Lewis Hamilton, Mercedes
British driver Lewis Hamilton arrives at the Autodromo Nazionale circuit in Monza on September 9, 2021 ahead of the Italian Formula One Grand Prix. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az F1-es pályafutását szinte biztosan folytató Lewis Hamilton arról is posztolt, mivel töltötte az elmúlt két hónapot, ami alatt nem árult el magáról semmit a nyilvánosságnak. Az F1 vezére is örül a visszatérésének.

Az utóbbi napokban – még ha erről hivatalos bejelentés nem érkezett, és mivel Hamiltonnak szerződése van az idei szezonra, gyaníthatóan nem is fog – gyakorlatilag biztossá vált, hogy a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton folytatja a versenyzést a Forma-1-ben, és nem vonul vissza a tavalyi Abu-dzabi Nagydíjon történtek hatására. A Mercedes pilótája közel két hónapos elvonulásának végét Stefano Domenicali, az F1 elnök-vezérigazgatója is üdvözölte.

Hamiltont alighanem az idén is láthatjuk az F1-ben Forrás: AFP/Florion Goga

Mióta Hamilton múlt szombaton először adott hírt magáról az Instagramon, rendszeresen posztol. Többek között az egyik ilyen posztjából tudhattuk meg azt is, hogy csinálja a szezon előtti fizikai felkészülést Angela Cullen fizioterapeutával, tehát alighanem folytatni tervezi az F1-es karrierjét. Ezt követően a Mercedes megerősítette, hogy a csapat gyárába is visszatért, így tehát már szinte biztosra vehetjük, hogy marad.

A 37 esztendős pilóta pedig azon rajongóival szemben sem maradt adós, akik arra voltak kíváncsiak, hogy mivel töltötte az elmúlt két hónapot, és kitett egy erről szóló posztot is. Ebből kiderült, hogy a családja körében töltődött fel, az egyik képen pedig az édesanyjával látható még decemberben, a lovaggá ütése után.

„Mivel foglalkoztam, amíg távol voltam"

Hamilton visszatérését Stefano Domenicali is üdvözölte, és elmondta, abszolút megérti, hogy a hétszeres világbajnoknak szüksége volt egy kis szünetre. „Ó igen, [örülök neki]. Abból, amit tudok, és amit látok. A legutóbbi fotóján pozitivitást láttam az arcán és a gesztusain. Ez fontos, mert Lewis elképesztően fontos értéke nemcsak a sportágunknak, hanem az egész világnak.

nyilatkozta az olasz sportvezető a Sky Sportsnak.

Domenicali úgy véli, semmi akadálya nincs annak, hogy Hamilton újult erővel vesse bele magát az idei szezonba, és megnyerje a rekordot jelentő nyolcadik vb-címét. „Lewis előtt ott a lehetőség arra, hogy nyolcszoros világbajnok legyen. Biztos vagyok benne, hogy teljes mértékben ezekre a célokra koncentrál, mert az idén nagyon sok újdonság lesz, nagyon sok változó, ami nagyon vonzóvá teszi majd a világbajnokságot. Biztos vagyok benne, hogy teljesen eltökélt aziránt, hogy legyen esélye nyolcszoros világbajnokká válni."