Hamilton két hónap hallgatás után megtörte a csendet, és üzent a világnak

Forma-1, Bahreini Nagydíj, Lewis Hamilton, Mercedes
BAHRAIN, BAHRAIN - NOVEMBER 29: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP walks in the Pitlane during the red flag delay during the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on November 29, 2020 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton a tavalyi szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj óta nem nyilatkozott és nem posztolt a közösségi oldalain, a lassan két hónapja tartó csendet azonban most megtörte.

A 2021-es szezon végjátéka és a vb-cím vitatott körülmények között történő elvesztése óta teljes hallgatásba burkolózott Lewis Hamilton, a Mercedes hétszeres világbajnoka, ami miatt sokan már azt találgatták, hogy látjuk-e még valaha őt a Forma-1-ben. Főnöke, Toto Wolff is csak remélni tudta, hogy pilótája a történtek miatti kiábrándultságában nem akasztja szögre a sisakját. Hogy folytatja-e, azt ugyan még nem erősítette meg, de az alábbi posztból erősen erre lehet következtetni.

Hamilton egy, a Grand Canyonban készült fotót posztolt Instagramján a következő üzenettel:

Hamilton először szólalt meg nyilvánosan az Abu-dzabi Nagydíj után Jenson Buttonnak adott interjú óta,

ez az üzenet pedig eléggé egyértelmű utalásnak tűnik arra, hogy a hétszeres világbajnok nem hagy fel a versenyzéssel, és az idén még biztosan a Forma-1-es mezőny tagja lesz.

Eközben zajlik a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vizsgálata, amely meghatározza, hogy milyen változások szükségesek ahhoz, hogy elkerüljék a tavaly Abu-dzabiban történtek megismétlődését, és eldöntse, hogy a Hamiltont két döntésével is kiszolgáltatott helyzetbe hozó Michael Masi maradjon-e a Forma-1 versenyigazgatója.