Újabb megdöbbentő hírek érkeztek a rákos Katalin hercegnéről

Vágólapra másolva!
Napokon belül az Egyesült Királyságba látogat Harry herceg, azonban nem látogatja meg a rákos Katalin hercegnét.
Vágólapra másolva!

Harry herceg május 8-án Angliába látogat, hogy megünnepelje az Invictus Games 10. évfordulóját, melyet saját maga alapított, hogy kifejezetten sérült veteránoknak kínáljon új sportkihívást. Ez lesz az első útja az Egyesült Királyságba azóta, hogy februárban rövid látogatást tett az apjánál, miután kiderült, hogy a király rákos. Tervei közt szerepel, hogy részt vesz egy istentiszteleten, azonban Katalin hercegnével, Vilmos herceggel és III. Károly herceggel sem valószínű, hogy találkozni fog. 

Katalin hercegné még márciusban egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd, amit Harry herceg állítólag a hírekből tudott meg, amire egy rövid, egymondatos közleményben reagált, és azóta sem látogatta meg a walesi hercegnét. 

Lehet, hogy Harry vissza akar lépni a királyi szerepbe, de ami a bátyját illeti, Vilmos semmi esélyt nem lát rá, hogy Harryt visszaengedjék a királyi család belső körébe.

Vilmos és Katalin úgy érezik, Harry herceg teljesen elárulta őket a memoárjával. 

Nem beszélnek Harryvel és Meghannel, és biztosan nem akkor fogják ezt elkezdeni, amikor Katalin a legsebezhetőbb - mesélte a pár egy közeli ismerőse.

A New York Post azt írja, hogy Vilmos hercegnek azonban nincs azzal problémája, hogy apja békülni szeretne a kisebbik fiával, azonban a családját szeretné megóvni a stressztől.

Károly király látja majd a fiát?

Harry herceg és édesapja között az elmúlt időszakban feszült volt a viszony, azonban a férfi egyre többször lép kapcsolatba édesapjával, sőt korábban kifejtette, hogy a jövőben gyakrabban szeretné látni az apját. A király nagyon világossá tette, hogy Harry a családja része, és mindig is a családjának része lesz, azonban elképzelhető, hogy az uralkodó túl elfoglalt lesz ahhoz, hogy találkozzon Harry herceggel.

Habár a Buckingham-palota nemrég egy közleményben pozitív híreket közölt az uralkodóról, sokkal nagyobb a baj, mint ahogyan azt sokan gondolják.

"Természetesen az uralkodó eltökélt, hogy legyőzi a betegséget, és orvosai mindent meg is tesznek ennek támogatására.

Mindenki optimista marad, de tényleg nagyon rosszul van. Rosszabbul, mint ahogyan azt elárulják

- mondta a királyi család régi barátja.