Feleségét lehallgatta, új barátnőjét megalázta, egy másik nővel erőszakoskodott, viszont photoshoppal manipulálja képeit: a kétarcú Magyar Péter

magyarpéter
Magyar Péter színt vallott a háborúról.
Vágólapra másolva!
Az agresszív Magyar Péter a múltban is mindent elkövetett, hogy folyamatosan megalázza a nőket. Miközben már volt barátnője - a mindenhova magával hurcolt, Evelin keresztnevű nő -, aközben szexpartnert keresett egy oldalon. Egy másik nő pedig arról beszélt egy zárt csoportban, hogy fizikai ráhatással próbálta szexre kényszeríteni. És szidta barátnőjét neki. Kiderült az is a baloldali politikusról, hogy a kedvezőbb megjelenés érdekében folyamatosan sminkeli magát, és direkt manipulálja a róla szóló képeket.
Vágólapra másolva!

Miután kirúgták minden állami állásából, Magyar Péter baloldali politikus lett. Mindezzel párhuzamosan tudatosan egy "szépfiúimázs" építésébe kezdett. Látványosan manipulálta a róla készült fotókat - erről a TV2 Tények című hírműsorának beszélt Palóc André, a Századvég vezető elemzője. 

A „layerek”, vagyis a szűrők használata a fotókon elsősorban nőkre jellemző, de szakértők szerint 

az exférj képein egyértelmű jelei vannak a manipulációnak. 

Haraszi Tibor, az Origo techrovatának vezetője a TV2 Tényeknek nyilatkozva elmondta: a képmanipulációk könnyen felismerhetők, különösen akkor érdemes ilyesmire (pl. photoshopra, mesterséges intelligenciára) gyanakodni, ha valakinek szokatlanul sima, ránctalan az arcbőre – ahogy például Magyar Péteré is. 

magyarpéter
A természetellenesen sima arcbőr mindig gyanús. Fotó: Facebook
magyarpéter
Ezen a képen jól látszanak a ráncok, a karikák a szem alatt, és már a haj sem „tisztes őszes”. Fotó: Facebook

A képeket alaposan szemügyre véve kiderül, hogy azok alapos, bár nem következetes szerkesztésen estek át. Az exférj fotói a hétköznapi hiúságon is túlmenő, már-már narcisztikus alaposság jegyeit mutatják. Így például régebbi fotókkal összehasonlítva 

úgy látszik, mintha Magyarnak sokkal ránctalanabb lenne az arcbőre, nincsenek karikák a szeme alatt. Ráadásul nemcsak a szája lett vastagabb, de egyes képeken az álla is mintha férfiasabb, szögletes ívet kapott volna.

Persze nincs kizárva az sem, hogy a száját nemcsak digitálisan, hanem sminkkel is (rúzzsal, szájfénnyel) hangsúlyosabbá tették.

magyarpéter
Magyar Péter „előtte”...
magyarpéter
... és Magyar Péter „utána”  


Szexpartnert keresett Magyar, amikor már Vogel Evelin a barátnője volt

Magyar Péter még korábban regisztrált arra a Tinder nevezetű társkereső, szexpartnerkereső oldalra, ami ellen Nagy-Britanniában vizsgálat is indult. Mint ismert, 2015 óta nem kevesebb mint 30 kiskorút erőszakoltak meg, akik egyébként nem valós életkorukat adták meg a társkeresőkön. További 60 alkalommal elcsábították vagy szexuálisan kihasználták őket. A legfiatalabb áldozat nyolcesztendős volt. Magyar Péter egyik fotója alább látható a Tinderen: 

Magyar Péter a Tinderen 

A képek tanúsága szerint Magyar Péter élvezi a luxuséletet, a finom borok és pezsgők azok a hívószavak, amelyekre lecsaphattak a szingli hölgyek, amíg Magyar Péter aktív volt a társkeresőnél.

Egy Redditre felkerült fotó alapján Magyar Péter még 2023. október 13-án is a Tinderen keresett társat magának. Erről az egyik bulvárújság írt. Természetesen azt nem tudjuk megállapítani, hogy mikor hazudott: akkor, amikor egy fiatal nőt megmutatott, mint hogyha a barátnője lenne, és akit most elráncigált az ügyészségi meghallgatására is, mutatva, milyen rendezett az élete, vagy pedig a barátnő valós, és neki hazudott, őt csapta be, hiszen miközben a bulvárújságokkal azt akarta elhitetni, hogy csodálatos szerelme van, valójában még rendszeresen szexpartnert keresett a Tinderen.

A fent bemutatott képeknek és videóknak azért van jelentőségük, mert Magyarnak egy 2023. április 25-én Blikkben megjelent cikk szerint már volt barátnője Vogel Evelin személyében. Magyar tehát biztosan hazudott az új kapcsolatáról az elmúlt egy évben, mivel ha 2023 októberében még a Tinderen társkeresés miatt fent volt, akkor 2023 áprilisában nem lehetett barátnője. 

Ha pedig barátnője mellett titokban folytatta a társkeresést, akkor pedig a barátnőjét csapta be és hazudott neki.  

Tehát miközben a bulvárújságokkal azt akarta elhitetni az exférj, hogy csodálatos szerelme van, valójában még rendszeresen szexpartnert keresett a Tinderen. 

Magyar Péter szexre akart kényszeríteni, fenyegetett és zsarolt egy fiatal nőt
 

Később újabb bizonyítékok kerültek elő arról, hogy Magyar Péter pszichopata módon támadja fizikailag és verbálisan a nőket. A Facebookon egy zárt csoportban egyik korábbi áldozata írta le, hogy Magyar bántalmazó, aki folyamatosan fenyegette a barátait és a volt feleségét, hogy tönkreteszi őket. Mindezt azért, hogy ő maga előrébb jusson - írta a hozzászóló. "Én vagyok az a lány, akit egy kis fizikai ráhatással próbáltál szexre kényszeríteni" - írta a nő. 

Magyar Péter jelenlegi barátnőjét "drogos, életképtelen aranyásónak" nevezte. A fiatal nő leírja, hogy Magyar Péter megfenyegette, hogy beszélgetéseiket törölje a telefonjáról. Az is kiderül, hogy fizikai erővel próbálta szexre kényszeríteni a nőt, és hogy neki is ócsárolta Varga Juditot.
 
Magyar Péter lehallgatta a saját feleségét

Varga Judit volt igazságügyi miniszter a Hajdú Péternek adott interjúban részletesen beszámolt Magyar Péter fizikai abúzusairól, a zsarolásokról, a megfélemlítésről és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is. Az egyik legdurvább eset Varga Judit elmondása szerint az volt, amikor a szüleik vendégségben voltak náluk, és egy késő esti veszekedés után ő inkább a szülei mellé feküdt be. Ezek után Magyar egy késsel kezdett mászkálni a házban. „Öt percig járkált késsel a kezében, majd lefeküdt aludni” – mondta Varga Judit, hozzátéve, hogy édesanyjával rettegtek a szobában.

„Bezárt egy szobába, azért, mert bekattant azon, hogy mentünk egy nyári rendezvényre, éppen sminkeltem, és valamiért ő nem akart oda elmenni, mert valószínűleg nem tudta elviselni, hogy nekem megnyitó beszédet kell ott mondani – akkor már miniszter voltam” – mesélt el Varga egy másik súlyos esetet. Ezután elkezdett kiabálni a gyerekeinek, hogy szabadítsák ki: "a nagyfiam hozott egy kulcsot, akkor még csak tizenegy éves volt, és ő szabadított ki" – fogalmazott, majd hozzátette: minden gyerekük emlékszik még erre a jelenetre.

A volt igazságügyi miniszter egy fizikai bántalmazásról szóló történetet is felhozott az adásban; elmesélte ugyanis, hogy egy alkalommal az agresszív Magyar Péter nekilökte őt egy ajtónak, miközben ő éppen várandós volt. Elmondása alapján terhessége és kismamaideje alatt egyébként többször is megalázta őt Magyar. A legfájóbb az volt számára, amikor első szülése után nem tudott betelni gyermekük látványával, és ennek az érzésének hangot is adott, de Magyar csak annyit felelt:  „Mi van, nem bírsz összerakni egy normális magyar mondatot? Nem jártál nyelvtanórára? Szövegértési problémáid vannak?” Varga elmondása szerint ettől teljesen összetört és sírni kezdett, a férje pedig erre azt reagálta: „Sírjál, majd elmegy a tejed”. De volt, hogy álöngyilkossággal zsarolta feleségét.

Az pedig, hogy lehallgatta saját feleségét, egy egész országot felháborított.