Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I-ben és a külföldi topligákban is közeledik a szezon vége, vasárnap is rengeteg drámai és kiélezett mérkőzést játszottak a csapatok. A Ferencváros női kézilabdacsapatánál váratlan hírt jelentettek be, az F1-es Miami Nagydíj pedig számos érdekes történést hozott. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Vasárnap délután a Ferencváros női kézilabdacsapata a BL-ben 33-26-ra győzött a francia Metz HB otthonában, és első alkalommal szerepelhet a budapesti négyes döntőben. A meccs után meglepő bejelentésre került sor, Elek Gábor vezetőedző bejelentette, hogy 15 év után távozik a csapattól.

Elek Gábor 15 év után távozik a Fraditól Forrás: MTI/Illyés Tibor

A MOL Fehérvár 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd ellen, pedig nyerhetett volna, ám a 91. percben Kodro 11-est hibázott. Dárdai Palkóék nehéz helyzetben vannak, továbbra is kiesőhelyen állnak.

A Forma-1-es Miami Nagydíjon Max Verstappen átszáguldott a mezőnyön, a 9. helyről indulva nyerte meg a futamot. A Red Bull másik pilótája, Sergio Pérez számára kellemetlenebb volt a verseny, a mexikóit az FIA megróvásban részesítette, mert túl későn érkezett meg a futamot felvezető pilótaparádéra.

A szuperszexi Twitch-sztár, Missbaffy imádja mutogatni dögös alakját a közösségi médiában, ahol egyre nagyobb népszerűségnek örvend.