Vágólapra másolva!

Frentzen Barcelonában a tizedik helyre kvalifikálta magát, s onnan kapaszkodott fel az utolsó pontszerző, hatodik helyre. Bár a német sofőr elől többen is kiestek, az Arrows harcban állt a Sauberrel, melynek mindkét pilótája pontokat gyűjtött. E hétvége után már csak a két hondás csapat, a BAR és a Jordan áll pont nélkül a vb-n.

"Jókat csatáztam a verseny során, különösen Massával" - kezdte mondandóját Frentzen. "Biztos vagyok benne, hogy a kocsink még többre képes. Egész hétvégén versenyképesen szerepeltünk, és jó érzéseim voltak a futamon is. A pontszerzés kényszere már nem nyomaszt minket, de most még jobban törekszünk majd rá."

Mike Coughlan technikai igazgató hozzátette: "Heinz-Harald visszaesett egy helyet a startnál, és a verseny első szakaszában alulkormányzottsággal küzdött, majd az első kerékcserénél vesztett egy pozíciót Olivier Panisszal szemben. Ezek után viszont kiválóan működött a kocsi, és H-H is remek munkát végzett a mezőny első felében. Ausztriára még jobban figyelünk majd, mert általában jól szerepelünk ott."

Tom Walkinshaw, a szezon elején Jos Verstappen menesztése miatt kritizált csapatfőnök kijelentette: "Most láthatják, miért szereztük meg Frentzent!"

Ujlaky István

Ajánlat:

Az Arrows is jelen - bemutató február végén

Korábban:

Fórum:

Heinz-Harald Frentzen