Vágólapra másolva!
Miután Michael Schumacher megnyerte a világbajnokságot, a Ferrari bejelentette: a második hely elérése érdekében ezentúl Rubens Barrichellót segítik, így a tartalék autót neki állítják be az év hátralévő részében. Ugyanakkor Jean Todt csapatfőnök továbbra is óvatos azzal kapcsolatban, milyen egyéb módon segítenék a brazil versenyzőt.

Todt két alapvető célt jelölt meg Schumacher Franciaországban aratott futam- és vb-győzelme után: megnyerni a konstruktőrök bajnokságát és vb-ezüsthöz segíteni Barrichellót. Arról viszont nem árult el semmit, hogy megváltozik-e a csapatsorrend Barrichello javára.

"Mindent megteszünk céljaink eléréséért" - jelentette ki a csapatfőnök. "De azt nem fogom megmondani önöknek, mit teszünk. Azt csináljuk majd, amit szükségesnek érzünk, ám hogy pontosan mi lesz ez, azt nem verjük nagydobra. Sok dologtól függ; minden verseny más és más, mi pedig azt tesszük, ami a legmegfelelőbb a csapatnak."

A világbajnokság állása/sport/f-1/20020728avilagbajnoksag.htmlRubens Barrichellohttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=30183Ferrarihttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=27940

Egyértelműnek tűnik, hogy Schumacher szeretne "legalább" még egy győzelmet, amivel - idei tizedik sikerével - megdöntené az egy szezonban aratott legtöbb futamgyőzelem csúcsát. Egyébként így is Schumacher tartja ezt a rekordot, de Nigel Mansell-lel holtversenyben. Ámbátor a főferrarisnak nem ártana segítenie Rubinhót, hogy a brazil nyerje a BMW-Williams ászaival, Ralf Schumacherrel és Juan Pablo Montoyával vívott ádáz csatát. Pillanatnyilag Montoya áll a hármas élén negyven ponttal, R. Schuminak 36, Barrichellónak 35 egysége van.

Könyvajnálat



Könyvek a Forma-1-ről



Ujlaky István