Vágólapra másolva!
Az ötödik Forma-1-es világbajnoki címét vasárnap begyűjtő Michael Schumacher kijelentette: korai diadala nem jelenti azt, hogy a szezon hátralévő futamain a háttérben akar majd maradni.

"Természetesen mindenki a végső győzelemért hajt az idény során" - mondta a Ferrari német klasszisa, aki a Francia Nagydíjon aratott sikerének köszönhetően a vb-elsőségeket tekintve beállította a legendás argentin Juan Manuel Fangio rekordját. "Most, hogy ez már megvan, a lelki tehertől megszabadulva élvezhetjük az év többi viadalát. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy izgalmas versenyeket láthat a közönség, hiszen továbbra is a minél jobb helyezések megszerzése a célunk."

Az F1-es vb állása/sport/f-1/20020721azf1es.html

A 33 éves pilóta hozzátette: biztos benne, hogy a remek csapategységnek és a felkészült technikai stábnak köszönhetően tovább folytatódik a Ferrari sikersorozata, s ez akár egy újabb világbajnoki címig vezethet.

A tegnapi, sporttörténelmi futamhoz kapcsolódó hír, hogy 1992 után először átépítik a magny-cours-i pályát, amely így jövőre már nem 4,251, hanem 4,6 km hosszú lesz

"A munkálatok szeptember közepén kezdődnek, a költségek tízmillió eurót tesznek ki" - jelentette be Roland Hodel, a Francia Nagydíj egyik szervezője.