Vágólapra másolva!
Alig több mint két hónap múlva elkezdődik a 2004-es Forma-1-es világbajnokság, de Fernando Alonso még most is sokszor tekint vissza a közelmúltba, s egy augusztusi forró nap eseményeire örökké emlékezni kíván.

"A legutóbbi szezon számos sikert hozott, de közülük is kiemelkedik a Magyar Nagydíjon aratott győzelmem. Fantasztikus érzést jelentett, hogy hatalmas örömet szereztem magamnak, Spanyolországnak és csapatomnak, a Renault-nak. Augusztus 24-e volt életem legszebb napja" - mondta az 1981. július 28-án született spanyol pilóta, aki a Hungaroringen aratott diadalával a Forma-1 történetének legfiatalabb futamelsője lett.

A francia istálló olasz csapatfőnöke, Flavio Briatore is nagy örömmel emlékezett a legutóbbi Magyar Nagydíjra, pedig az elmúlt évtizedekben számtalan fantasztikus sikernek volt részese. Irányításával a Benetton világbajnokságot nyert a konstruktőrök, s Michael Schumacher révén a pilóták között.

"Csodálatos pillanatok voltak, mindenki boldog lehetett. Sohasem feledem, hogy miként száguldott a győzelem felé. Nagyon örültem, amikor leintették a futamot, végre kiemelkedő eredményt hozott az elmúlt három évben elvégzett kemény munkánk. Biztos vagyok abban, hogy Fernando a jövőben újabb győzelmeket arat."