Hamilton érkezése után új szponzort is bejelentett a Ferrari

Forma-1, USA Nagydíj, Charles Leclerc, Ferrari
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 22: Charles Leclerc of Monaco driving the (16) Ferrari F1-75 on track during final practice ahead of the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on October 22, 2022 in Austin, Texas. Chris Graythen/Getty Images/AFP (Photo by Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton 2025-től a Ferrari pilótája lesz, a brit érkezése után pedig első, komolyabb új szponzorát is bemutatta az olasz istálló. Nem kizárt, hogy a hétszeres világbajnok érkezése további új befektetőket fog majd csábítani a Ferrarihoz.

Lewis Hamilton bejelentése után az első komolyabb új támogató is megérkezett egy energiaital-gyártó képében és azt sem feledhetjük, hogy Hamilton bejelentése után kilőttek a Ferrari részvényei, így egyelőre úgy tűnik, komolyan profitálhat majd a csapat a 39 éves versenyző érkezéséből.

Új szponzort jelentett be a Ferrari Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Chris Graythen

Hamilton régi partnere, a Monster nem követi Maranellóba a versenyzőt, ugyanis idéntől a McLarent támogatja majd. A Ferrarihoz az amerikai Celsius csatlakozik majd támogatóként, amely eddig is ott volt a csapattal, de csak az amerikai futamokon bukkantak fel. A cég logója ott lesz a 2024-es versenyautón, amit február 13-án mutatnak majd be.

Lorenzo Giorgetti, a Ferrari képviseletében örömmel jelentette be, hogy a két cég szorosabbra fűzte az együttműködést, amely nem csak 2024-re, hanem azon túl is érvényes lesz, de azt egyelőre nem tudni, milyen időtávra szerződtek a felek.