A vártnál hamarabb tér vissza Max Verstappen

Forma-1, Abu-dzabi Nagydíj 2023, Max Verstappen
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen poses on the podium after winning the Abu Dhabi Formula One Grand Prix at the Yas Marina Circuit in the Emirati city on November 26, 2023. (Photo by Jewel SAMAD / AFP)
Vágólapra másolva!
Max Verstappen is tagja a Team Redline csapatának, amelyik elindul a kedden kezdődő, virtuális Real Racers Never Quit nevű versenyen.

A Forma–1 háromszoros világbajnoka nagy szerelmese a szimulátoros versenyzésnek is, és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Team Redline csapatát fogja segíteni. Hétfőn este az is kiderült, hogy Verstappennek véget ér a téli szünet, ugyanis már kedden megkezdődik számára az új szezon.

Max Verstappen kedden már egy virtuális versenyen indul Forrás: Getty Images for Red Bull Racing/Laszlo Balogh/Laszlo Balogh

Már kedden szimulátorba ül Verstappen

A Team Redline bejelentése alapján a holland pilóta Real Racers Never Quit nevű versenyen is tagja lesz a csapatnak, akárcsak a menedzsere tehetséges fia, Thierry Vermeulen, valamint a Forma–2 2022-es bajnoka, Felipe Drugovich.

Az RRNQ idei kiírása hat állomásból áll, az elsőre kedden kerül sor, ahol a virtuális valóságban a floridai Daytona International Speedway pályán köröznek a versenyzők.