Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy a világhírű amerikai zenész, Colson Baker – művésznevén Machine Gun Kelly – sokak szerint lejáratta magát a tavalyi Forma–1-es Sao Pauló-i Nagydíjon, a NASCAR szervezői úgy döntöttek, a leghíresebb amerikai autóverseny-sorozatba is meghívják. Sok rajongó felháborodva fogadta a hírt.

Machine Gun Kelly a 2023-as brazíliai F1-es futam előtt állt a Sky Sports mikrofonja elé, és a korábbi pilóta, Martin Brundle kérdezte őt a rajtrácsokon megszokott módon. A 33 éves amerikai zenész azonban itt is megpróbált plusz hírnevet szerezni magának, és úgy tett, mintha nem értené a kérdéseket, többször másról kezdett el beszélni, és magát is próbálta reklámozni az élő adásban.

Machine Gun Kelly az egyedi stílusával több autósport-rajongót feldühített Forrás: AFP/Angela Weiss

Kifakadtak a drukkerek a NASCAR döntésén

Machine Gun Kelly az előadása miatt rengeteg kritikát kapott, ám hónapokkal az ellentmondásos Forma–1-es szereplés után a zenészt most a NASCAR jelentette be, miszerint

ő fogja szórakoztatni a helyi közönséget Los Angelesben, a Cup Series február 4-ei idénynyitóján.

A zenész egyedi stílusának és Forma–1-s múltjának köszönhetően több NASCAR-rajongó máris kifakadt a hír hallatán. Néhányan azt írták, hogy a családjukkal ezek után inkább nem mennek el a helyszínre szurkolni, mások pedig egyenesen más sportágra váltással fenyegetőztek, ha a NASCAR szerint épp Machine Gun Kellyvel kell népszerűsíteni a saját versenyüket.