Társoldalunk:

A Brazil Nagydíj sajtóvisszhangja: horrorshow, puskagolyó és a táncoló Alonso

2023.11.06. 13:41

A nemzetközi sajtó az Interlagosban is magabiztosan győztes Max Verstappent és az utolsó pillanatban előző Fernando Alonsót méltatta a Forma-1-es Brazil Nagydíj másnapján.

Nagy-Britannia:
---------------
The Sun:
"Horrorshow - Hamilton és Russell egy rémálmot élt át a Brazil Nagydíjon, Verstappen győzelme letörölte a mosolyt a Mercedes arcáról."

Daily Mail:
"Lando Norris győzelmi reményei a sprintfutamban egy pillanat alatt semmivé váltak. A brit pilóta Brazíliában az élről kezdhetett szombaton, de "Tudod ki" már az első kanyarban megelőzte. Tehát Verstappen nyert, a golyót nem lehet eltéríteni útjából."

Spanyolország:
--------------
Marca:
"Alonso úgy táncolt, mint 2005-ben Imolában"

As:
"Varázslatos, higgadt és precíz: Alonso feledhetetlen manővert mutatott be, amikor megelőzte Pérezt. Az Alonsismus visszahozta a lelkesedést az Aston Martin számára. A nehéz ősz Brazíliában véget ért."

Olaszország:
------------
Corriere della Sera:
"Charles (Leclerc) autója meghibásodott Interlagosban, mielőtt elindulhatott volna. Russell kiszállt, szuper Alonso pedig leelőzte Pérezt."

Tuttosport:
"Verstappen Brazíliában is győzött. A háromszoros világbajnok verhetetlennek bizonyult egy olyan hétvégén, amely az egyik legrosszabb volt a Vörösök (Ferrari) számára."

Franciaország:
--------------
L'Équipe:
"Verstappen folytatta menetelését az álomszezonban."

Ausztria:
---------
Kronen Zeitung:
"Verstappen magabiztosan nyert a káoszos rajt után."

Kurier:
"Verstappen diadalmaskodott Brazíliában, Alonso parádés huszárvágása."

Svájc:
------
Blick:
"Az Alfa-Sauber csapata elfelejtheti a Brazil Nagydíjat. Ugyanez vonatkozik a Ferrarira, Charles Leclerc már a rajt előtt kiesett. A győztes? Természetesen Max Verstappen."