Kiderült, mit gondol a Forma-1 a versenyzőkről - kép

Forma-1, Magyar Nagydíj 2022, szombat, Lewis Hamilton
Lewis Hamilton of Mercedes arrives the circuit ahead of the third practice before the Formula 1 Hungarian Grand Prix at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 30, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalán humoros grafikával kívánt jó pihenést a mezőnynek a Forma-1.

A kép segítségével beleláthatunk abba, hogy az F1 szerint mit jelent a kikapcsolódás egy-egy pilótának. Sergio Pérez például a stégről ugrik dupla előreszaltót, a szintén Red Bull-os Max Verstappen korábbi csapattársával, Daniel Ricciardóval együtt próbálja legyőzni strandröplabdában Charles Leclerc és Cunoda Juki párosát. A két német, Mick Schumacher és Sebastian Vettel napozással tölti a négyhetes szünetet, míg Esteban Ocon és Lance Stroll homokvárat épít.

Carlos Sainz golfozással üti el az időt, Kevin Magnussen pedig a csapatfőnökével, Günther Steinerrel száll csónakba. Lewis Hamilton szörfdeszkával indul a vízbe, a meztelen fenekéről a közelmúltban képet készítő Valtteri Bottas ezúttal fürdőnadrágban pancsol.

A Williams pilótái egymást viccelik meg a bárban Csou Kuan-jüvel együtt, a félmeztelen George Russell pedig magát csodálja a tükörben. Lando Norris és Pierre Gasly mellett a tengerparton Fernando Alonso egy nyugágyban pihen – ahogy a 2017-es Magyar Nagydíjon is tette.

Legközelebb augusztus 26-án, a Belga Nagydíj első szabadedzésén látjuk a pilótákat autóba ülni, addig bizonyára adnak majd magukról életjelet a közösségi oldalaikon – kiderül, hogy a Forma-1 által közzétett jóslatok közül mennyi fog megvalósulni.