Társoldalunk:
Hírlevél

Zseniálisan eredeti a sisakfestése a McLaren pilótájának

2022.05.06. 07:54

Kosárlabda-mintás sisakkal jelentkezett Lando Norris a Miami Nagydíjra, ezzel valószínűleg rögtön be is zsebelné az év legjobb sisakfestésének járó elismerést, ha létezne ilyen díj.

A Forma-1-es pilóták előszeretettel jelentkeznek egyedi sisakfestéssel a számukra kedves versenyekre, vagy épp csak kedvtelésből variálják a dizájnt. Ebben Lando Norris az egyik legaktívabb, ám az első Miami Nagydíjra ő is olyan műalkotást hozott össze, ami párját ritkítja: a bukóját kosárlabda-mintázatúra pingáltatta.

Ilyen eredeti ötletet ritkán látni ezen a fronton, valószínűleg azonnal bezsebelné (a nem létező) "Év legjobb sisakfestése" díjat. Az F1 közösségi médiája kitért Csou Kuan-jü színes és Fernando Alonso pálmafás sisakjára is az összeállításában, de egyértelmű, hogy Norrisé viszi a prímet. Egyébként Csou dizájnjában is megjelenik a kosárlabdázás motívuma.

A Miami Nagydíj apropóján igen sok találkozót összehoztak Forma-1-es pilóták és híres amerikai sportolók között, a kosárlabdázás például Michael Jordannel került terítékre, aki Pierre Gaslyval vacsorázott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK