Társoldalunk:
Hírlevél

Michael Jordannel bandázott Gasly, Ricciardo ettől elsírta volna magát

2022.05.05. 16:01

A klasszis kosarassal vacsorázott az Alpha Tauri pilótája, Pierre Gasly. A képes beszámolójára Daniel Ricciardo úgy reagált, hogy ő ettől elsírta volna magát.

A legendás kosárlabdázóval, Michael Jordannel vacsorázott Pierre Gasly, az Alpha Tauri versenyzője. A találkozót az első Miami Nagydíj hozta össze, amely iránt nagyon nagy az érdeklődés, és a Forma-1 számos sztárja vesz részt különböző programokon klasszis amerikai, egykori vagy még épp aktív sportolókkal.

„Felejthetetlen vacsora" – írta Gasly. Az egyik hozzászóló egy másik F1-es pilóta, Daniel Ricciardo volt, aki azt írta, ilyen helyzetben „azt hiszem, én el is sírnám magam." A McLaren versenyzője szívesen kosarazik, több NBA-mérkőzésre is kilátogatott már, illetve főleg a Red Bull tagjaként több kosaras promóciós eseményen részt vett.

Gasly fotói között látható, hogy Jordan szívesen pózolt vele a sisakját felvéve, illetve aláírást is kapott tőle egy cipőre.

Érdekesség, hogy az F1 nemrég kiadott videójában a versenyzők többsége úgy válaszolt, inkább a Superbowl-t (az NFL nagydöntőjét) tekintené meg élőben, mint az NBA döntőjét. Gasly és Ricciardo válaszát ugyanakkor nem mutatták be az összeállításban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK