Az angol bírók ismét sötétebbé tettek egy vasárnapot

fbl Horizontal
English referee Michael Oliver (L) in charge during the English Premier League football match between Arsenal and Manchester City at the Emirates Stadium in London on October 8, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Mozgalmasan alakult a hét utolsó napja, dőltek ránk az események, mi pedig máris mutatjuk összefoglalónkban a legfontosabb történéseket.

Hamiltonnak megint nem sikerült, miközben Verstappent nem tudta megzavarni, hogy először állt rajthoz háromszoros világbajnokként. Ez történt a Forma-1 Katari Nagydíjon.

Ami a focit illeti: az angol Premier League-ben ismét megvolt az immár menetrendszerűnek mondható bíróbotrány, és ismét egy rangadón sikerült nagyot alkotni. Szoboszlai Dominik hiába játszott ismét fantasztikusan, ha a Liverpool egészéről ugyanez nem volt elmondható.

Az NB I-ben a Fehérvár kettős emberelőnyben, míg a Fradi kétgólos előnyben játszhatott a meccs nagy részében. A végeredmény azonban felemás lett. Az NB II-ben egy tavaly még a bentmaradásért kaparó csapat mutat óriási formát, amelyik a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlen.

Kicsit örülhetnek Berlin kék-fehér részén is, mert Dárdaiék vezérletével rangadót nyert a Hertha.

A lengyel Iga Swiatek olyat tett, amire Serena Williams 2014/15-ös bravúrja óta egyetlen női teniszező sem volt képes.

Ez nem gondoltuk volna: máris megdőlt a tavaly felállított férfi maratoni világcsúcs, és, ami legmeglepőbb, hogy már nem Eliud Kipchogénak hívják a rekordert.

És végezetül egy kis senkinek nem hiányzó izgalom: szörnyű órákat élhetett át egy pánikszobában két korábbi ír válogatott focista, akik a jelenleg a Maccabi Tel Aviv csapatát irányítják.