Szoboszlai Dominikot meglepték Liverpoolban, nagy csapás érte Sallai Rolandot

Litvánia, MAgyarország, labdarúgás, EB-selejtező, mérkőzés, Kaunas
Kaunas, 2023. október 17. Sallai Roland (b) és a litván Rokas Lekiatas a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkőzésen a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Pénteken is számos érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportéletben. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Sallai Rolandot nagy csapás érte a Topolya elleni Európa-liga-meccsen, mert a Freiburg támadóját sérülés miatt már a 23. percben le kellett cserélni. A mérkőzés után a magyar válogatott focista elmondta, hogyan sérült meg és mit érzett a balszerencsés helyzet során.

A megsérülő Sallai Roland lemaradhat a magyar válogatott novemberi Eb-selejtezőiről Forrás: MTI/Illyés Tibor

A magyar válogatott egykori kapusa, Bogdán Ádám visszatért korábbi klubjához, a Liverpoolhoz, ahol meglátogatta Szoboszlai Dominikot is.

Az immár háromszoros világbajnok Max Verstappen eltörölné a sprintfutamokat az F1-ből, mert szerinte unalmasak és érdektelenek. A holland sztár egyelőre a Mexikói Nagydíjon is remekel, a pénteki első szabadedzést megnyerte, majd a másodikon is ő volt a leggyorsabb.