Komoly büntetést kapott a Debrecen focicsapata

DVSC, Debrecen
A debreceni csapat és szurkolóik a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencváros mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. február 16-án. A listavezető Ferencváros 2-1-re kikapott a Debrecen otthonában
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 1,8 millió forintos bírságot szabott ki a Debreceni VSC-re.

"A FEB összevont eljárás alapján a DVSC-t, az FTC elleni hazai és a Kisvárda elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszköz használata és szurkolóinak elzárt területre történt bejutása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi" - írja a közleményében az MLSZ.

Az MLSZ megbüntette a DVSC-t Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A FEB összevont eljárás alapján a Vasast is megbüntette, a Kisvárda elleni hazai és a MOL Fehérvár elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személy szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A Magyar Labdarúgó Szövetség egy jó ideje már nem közli a pénzbüntetések konkrét mértékét, de a DVSC-től megtuda a dehir.hu, hogy ezúttal 1 millió 800 ezer forintos büntetést kapott a Loki.