Vágólapra másolva!
A háromszoros Forma–1-es világbajnok Max Verstappen érzelmes, nyílt levelet írt a szurkolóinak 2023 utolsó napján, amelyben elbúcsúzott a számára hatalmas sikereket hozó szezontól.

Max Verstappen minden idők legdominánsabb teljesítményével, a 22 versenyből 19-et megnyerve szerezte meg sorozatban a harmadik világbajnoki címét, több mint kétszer annyi pontot szerezve, mint a két futamgyőzelemmel záró csapattársa, Sergio Pérez. Nem meglepő módon tehát maga

Verstappen is nehezen köszönt el a felejthetetlen idénytől.

A 2023-as év utolsó napján a Red Bull holland pilótája úgy döntött, nyílt levélben búcsúzik el az emlékezetes idénytől, és azt is hangsúlyozta, hogy milyen sokat jelent számára rajongók támogatása.

Max Verstappen érzelmes levélben búcsúzott el a 2023-as évtől Forrás: AFP/Jim Watson

Ez áll Max Verstappen levelében

„Ez a szezon természetesen elképesztő volt. A 22 futamból 21-et megnyerni fantasztikus teljesítmény az egész csapat számára, és számomra az, hogy ebből 19-et én nyertem, egyszerűen hihetetlen. Ezek a statisztikák őrültek, de

A háromszoros világbajnok hangsúlyozta, mennyire fontos számára a Red Bull istállón belüli légkör, valamint a csapat összes tagjának hozzáállása.
„Különösen fontos, hogy jó légkör legyen a csapatban, hogy mindenki dolgozzon és minden nap megpróbálja a tőle telhető legjobbat kihozni, mindent megtegyen a többiekért, de egyben jól is érezze magát. Ezt nagyon jó volt látni. Ahogy a szurkolók támogatása is nagyon jó érzés volt – írta Verstappen, rátérve a rajongóira. –

ami természetesnek hathat, de ahogy megmutatkozott a csapattal és a velem szembeni szenvedély, az valami fantasztikus volt. Szóval szeretném megköszönni mindenkinek, hogy velünk volt, ez rengeteget jelent nekem és mindenkinek a csapatban."

Ez Verstappen terve a következő időszakra

Végezetül Verstappen az előttünk álló szezonra is kitekintett, kiemelve, hogy milyen hamar (már február legvégén) elkezdődik a 2024-es Forma–1-es idény.
„Most elég rövid tél áll előttünk, alig 60 napunk van az előszezoni tesztekig, tehát

Szóval szeretnék mindenkinek jó pihenést és kellemes időtöltést tölteni, és találkozunk 2024-ben!" – áll a 2023 utolsó óráiban közzétett bejegyzésben.