Verstappen olyanon nevetett, amiért a barátnője leüvöltötte a fejét - videó

Kelly Piquet, Max Verstappen
Red Bull's Dutch driver Max Verstappen arrives with his girlfriend Kelly Piquet (R) ahead of the third practice session ahead of the Bahrain Formula One Grand Prix at the Bahrain International Circuit in the city of Sakhir on March 19, 2022. (Photo by Mazen Mahdi / AFP)
Vágólapra másolva!
A háromszoros Forma–1-es világbajnok Max Verstappen a barátnőjével, Kelly Piquet-vel együtt egy brazíliai esküvőn vett részt, a holland pilóta pedig egy olyan pillanatban nevette el magát, ami nem tetszett a párjának.

A maratoni hosszúságú szezon után Max Verstappen betegséggel küzdött, azóta viszont igyekszik kipihenni magát. Nemrég egy esküvőn készült róla felvétel, amelyen barátnőjével, a szintén háromszoros világbajnok Nelson Piquet lányával, Kelly Piquet-vel együtt vett részt. Az esküvő nem is akárkié volt, hanem Kelly testvéréé, a korábban szintén az F1-ben versenyző, később Forma–E-bajnoki címet szerző Nelsinho Piquet-é.

Verstappen és Piquet mintegy három éve élnek kapcsolatban Forrás: AFP/Andrej Isakovic

Nem Kelly Piquet kapta el a csokrot

Amikor a menyasszony eldobta a virágcsokrot, azt nem a brazil szépség kapta el, így

a babona alapján a Verstappen-Piquet álomesküvőre még várni kell.

A holland világbajnok ezen jót nevetett, ám ezt látva Kelly Piquet leüvöltötte a röhögcsélő Verstappen fejét.

A videót feltöltő személy a felvételhez odaírta, a nagyszabású, Sao Pauló-i esküvőn történtek után talán a kanapéra kerül a holland világbajnok, ha Piquet-t valóban felmérgesítette Verstappen öröme az ő esküvőjük elodázása kapcsán.