Alkoholproblémáiról vallott Lewis Hamilton

auto-prix Horizontal
Mercedes' British driver Lewis Hamilton, wearing a track jacket of the Brazilian national football team, arrives for a free practice at the Jose Carlos Pace racetrack in Sao Paulo, Brazil, on November 3, 2023, ahead of the Formula One Brazil Grand Prix. (Photo by Douglas MAGNO / AFP)
Vágólapra másolva!
A hétszeres világbajnok pilóta, Lewis Hamilton bevalotta: korábban amikor társaságban volt, mindig érezte a "nyomást", hogy muszáj innia a töbiekkel, de az idei szezon előtt úgy döntött, hogy felhagy az alkoholfogyasztással.

Alkoholmentes tequilát dobott piacra Lewis Hamilton

A Mercedes versenyzője egy friss interjúban beszélt az alkoholproblémáiról. Nem sokkal azután vallott az alkohollal való szakításáról, hogy az előző hónapban új, alkoholmentes tequilát dobott piacra - írja a Vezess.

Lewis Hamilton őszintén vallott az alkoholproblémáiról Forrás: AFP/Douglas Magno

„Nem tudom, fogok-e még inni valaha"

– nyilatkozta a Vogue-nak a 38 éves brit, aki saját bevallása szerint arra törekszik, hogy megtalálja az „extra egy százalékot" a teljesítményében.

Nagy volt a nyomás Lewis Hamiltonon

„Társaságban mindig érzed a nyomást. Megiszol egy felest, és miután hazaértél, felteszed magadnak a kérdést, hogy »a fenébe, miért tettem ezt?«.

Arra gondoltam, mekkora őrültség, hogy emiatt ekkora nyomás alatt érzem magam. Aztán rájöttem, hogyan érezhetek nyomást 38 évesen? Képzeljük csak el akkor a 18 éveseket..."