Világsztárok adnak koncertet az Amerikai Nagydíj hétvégéjén

Circuit of the Americas
Aerial view of the Circuit of the Americas, near Austin Texas on January 22, 2023. The facility is home to the Formula One United States Grand Prix. (Photo by Daniel SLIM / AFP)
Vágólapra másolva!
A Forma-1 mezőnye most hétvégén visszatér az Egyesült Államokba, ugyanis az Amerikai Nagydíjjal egy újabb sprinthétvége következik.

Hétvégén az idei ötödik sprintnagydíj következik, és az egyik legnagyobb kérdés, hogy vajon Austinban is folytatja-e Max Verstappen a lenyűgöző teljesítményét, miután Katarban már megszerezte pályafutása harmadik világbajnoki címét.

A versenytől függetlenül a rendezők különleges hétvégével szeretnék meglepi a kilátogató rajongókat, ugyanis több koncert is lesz az austini pályán.

A Circuit of the Americas (COTA) a hivatalos közösségioldalán számolt be róla, hogy október 20-án, pénteken, vagyis az első szabadedzés és az időmérő edzés napján az amerikai rockegyüttes, a The Killers ad koncertet, míg a szombati sprintkvalifikáció és sprintfutam után a Queen + Adam Lambert szórakoztatja majd a közönséget. Ami pedig a vasárnapot illeti, a futam után a világ egyik legjobb dj-nek tartott Tiësto zenéi zárják a hétvégét.

Korábban többek között a tízszeres Grammy-díjas és négyszeres Emmy-díjas JustinTimberlake, valamint az Emmy- és háromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, Pink is fellépett már az austini F1-es hétvégén.