A korábbi F1-es világbajnok szerint erre a pilótára kellene lecserélni Sergio Pérezt

Logan Sargeant, Alexander Albon, Williams
Alexander Albon of Thailand, Williams Racing, portrait Logan Sargeant, of United States of America, Williams Racing, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix of FIA Formula One World Championship from 30th of March to 2nd of April, 2023 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A 2016-ban Forma-1-es világbajnok Nico Rosberg szerint a Red Bullnak Alexander Albonnal kellene helyettesítenie jövőre a gyengén teljesítő Sergio Pérezt.

Pérez az idei szezon elején két futamot is megnyert, ám azóta jelentősen visszaesett a teljesítménye és óriási lemaradásban van az immár háromszoros világbajnok Max Verstappenhez képest. A nemzetközi sajtóban gyakori téma a mexikói jövője és a Red Bullnál is többször utaltak már arra, hogy Péreznek vissza kellene találnia régi önmagához.

A 2016-ban F1-es világbajnok Nico Rosberg meglepő javaslattal állt elő, a német versenyző szerint a Williams pilótája, Alexander Albon remek választás lehetne Pérez helyére, bár hosszútávú szerződés köti a brit csapathoz.

Alexander Albonnak jelenleg hosszútávú szerződése van a Williamsszel Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

"Logan Sargeant is egy olyan pilóta, aki alatt nem stabil a talaj, bizonyítania kell, viszont túl sok hibát követett el, így azt gondolom, nehéz lesz megtartania az ülését, ráadásul Albon mellette fenomenális munkát végez.

de ahogy Helmut Marko is mondta, Albont hosszú távú szerződés köti a Williamshez" - idézte a motorsport.com Rosberg szavait.