Folytatódik a botrány: Felipe Massa már a Ferrari ellen is jogi lépéseket tett

Forma-1, Felipe Massa
Ferrari driver Felipe Massa of Brazil sits at his pit during the third free practice session ahead of the Formula One Japanese Grand Prix in Suzuka on October 12, 2013. AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA (Photo by TOSHIFUMI KITAMURA / AFP)
Vágólapra másolva!
Felipe Massa ügyvédjei nem pihennek, a 2008-as világbajnoki címért folytatott harc kapcsán minden érintett ellen jogi lépéseket tettek.

Felipe Massa továbbra sem tett le arról, hogy valahogy megszerezze a 2008-as világbajnoki címet, pedig már a paddockban is nemkívánatos személy a brazil - írja a Vezess.

Massáék a héten a szingapúri csalásban érintett minden szereplő ellen pert megelőző jogi lépéseket tettek,

köztük a Ferrari, Flavio Briatore, Pat Symonds, sőt a Renault akkori főszponzora, az ING-vel szemben is. Az akció célja annak megakadályozása, hogy bármelyik szereplő esetleg kulcsfontosságú iratokat, bizonyítékokat tüntethessen el.

Felipe Massa minden eszközt bevet Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

Mint ismert, Massa jogászai már a szemtelenségtől sem riadnak vissza, kijelentették ugyanis, hogy az igazságtalanságok ellen rendre kiálló Lewis Hamilton támogatására is számítanak. Vagyis azt várják Hamiltontól, hogy önként és dalolva segítsen abban, hogy elveszítse első világbajnoki címét.

Massa és ügyvédjei a bizonyítottan elcsalt szingapúri futamba kapaszkodnak, azt akarják elérni, hogy ennek a futamnak az eredményét utólag töröljék, ami Massa világbajnoki címét jelentené.