Hatalmas balesettel indult el a Magyar Nagydíj hétvégéje - videó

2023 Formula Regional Middle East Championship ​​​​​​​Formula Regional Middle East Championship,2 Horizontal
AL AHMADI, KUWAIT - JANUARY 31: Mexican pilot Rafael Villagomez of Pinnacle VAR competes during 2023 Formula Regional Middle East Championship at Kuwait Motor Town (KMT) in Al Ahmadi, Kuwait on January 31, 2023. Jaber Abdulkhaleg / Anadolu Agency (Photo by Jaber Abdulkhaleg / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Magyar Nagydíj nyitónapján megrendezett Forma–3-as szabadedzés Rafael Villagómez óriási balesetével zárult.

Mintegy hat perccel a vége előtt az addig gond nélkül zajlott edzést piros zászlóval kellett megszakítani, miután Rafael Villagómez olyan óriási erővel vágta a falnak az autóját, hogy még a célegyenesben is lehetett hallani a becsapódást.

A Van Amersfoort Racing 21 éves mexikói versenyzője végül sértetlenül ki tudott szállni az autójából. A Zak O'Sullivan által megnyert edzést később már nem indították újra a rengeteg pályára került törmelék, és Villagómez összetört autója miatt.

A Forma–1-es első szabadedzés pénteken 13:30-kor kezdődik.

Érdemes kihasználni a MÁV-VOLÁN-csoport járatait a Magyar Nagydíj nézőinek. A Hungaroringre kifelé Kerepesig a MÁV-HÉV és onnan a Volánbusz ingyenes különbuszai nyújtanak egyszerű eljutási lehetőséget. Visszafelé, ha Budapest az úti cél, a MÁV-VOLÁN-csoport azt javasolja, hogy a Gödöllőig közlekedő különbuszokról a modern, klimatizált motorvonatokkal utazzanak tovább, amik 15 percenként indulnak a Keleti pályaudvarra. A MÁV-HÉV járatait elsősorban Mogyoród és Örs vezér tere között leszálló utasoknak ajánlják.