Vágólapra másolva!
Daniel Ricciardo arra vágyik, hogy a Red Bull versenyzőjeként térjen vissza a Forma–1-be, és onnan is vonuljon vissza, de az ausztrál pilóta készen áll más lehetőségekre is.

A 33 ées versenyző 2011 óta folyamatosan tagja az F1 mezőnyének, ám az előző szezon végén távoznia kellett a McLarentől, így a mostani idényben a Red Bull tesztpilótájaként dolgozik. Ricciardo azonban a közeljövőben szeretne a régi-új istállójánál ismét élesben versenyezni.

Őszintén szólva a legszebb befejezés az lenne, amit én akarok, mégpedig az, hogy itt fejezhessem be a pályafutásomat. Majd meglátjuk,

de nagyon jó ismét itt lenni" – nyilatkozta Riccardo.

Daniel Ricciardo a Red Bull színeiben térne vissza a rajtrácsra Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Mark Thompson

Az ausztrál pilóta ezzel minden bizonnyal arra utalt, hogy talán a Red Bull helyett egy AlphaTauri-üléssel kell megelégednie néhány éven belül, hiszen a Max Verstappen-Sergio Pérez páros jelenleg kimozdíthatatlannak tűnik a helyéről. Ám az sem kizárt, hogy Ricciardónak valamelyik másik csapatnál jut hely, és ismét el kell hagynia egy F1-es ülésért a Red Bull kötelékét.