Így fest majd a Red Bull a Miami Nagydíjon - kép, videó

Forma-1, Azeri Nagydíj 2023, szombat, 
Sergio Pérez
Red Bull Racing's Mexican driver Sergio Perez steers his car during the sprint shootout ahead of the Formula One Azerbaijan Grand Prix at the Baku City Circuit in Baku on April 29, 2023. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy arról már korábban is lehetett tudni, a Red Bull Forma-1-es csapta különleges festéssel fog versenyezni a Miami Nagydíjon. Az osztrák istálló most a közösségi oldalán fedte fel az autó új fényezését.

A Red Bull az év elején indított kampányában arra kérte a rajongókat, hogy tervezzenek egyedi festéseket számukra, melyet aztán az amerikai versenyhétvégéken fognak használni. A csapatfőnök, Christian Horner mellett, a Title Partner Oracle, valamint a Bybit és a Mobil 1 képviselőiből álló zsűri egy rózsaszín, kék és lila dizájnú festés mellett döntött, amelyet egy argentin grafikus tanuló, Martina Andriano készített.

Íme, a győztes festést:

Horner szerint a „Make Your Mark" („Hagyj nyomot!') kampányuk olyan lehetőséget kínál a szurkolóik számára, amilyet egyetlen csapat sem biztosít a szurkolóinak.

A dizájn megjeleníti, hogy kik vagyunk, de közben Miamit is megmutatja az RB19-esen. Határozottan ki fogunk tűnni a mezőnyből. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkolnak elő az emberek Austinra és természetesen Las Vegasra, ami igazán izgalmasnak ígérkezik" – mondta Horner.