Legendás pályán ül újra a Red Bullba Daniel Ricciardo

F1 2023 Rolex Australian Grand Prix 2023 Motorsport Formula 1 Melbourne Albert Park One Person Waist Up Daniel Ricciardo Red Bull Racing Oracle Red Bull Racing Rolex Australian Grand Prix FIA Formula One World Championship March 30-April 2 2023 Albert Par
Daniel Ricciardo of Australia, Oracle Red Bull Racing, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix of FIA Formula One World Championship from 30th of March to 2nd of April, 2023 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia. (Photo by Gongora/NurPhoto) (Photo by Gongora / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Daniel Ricciardo újabb lehetőséget kapott, hogy vezethesse a Red Bull Forma-1-es autóját, ugyanis a Nordschleifén fog majd szerepelni szeptemberben egy 12 órás eseményen a Nürburgringen.

Ricciardo nem maradhatott a McLarennél, majd úgy döntött egy éves szünetet tart az F1-es pályafutásában, így nem fogadta el a Red Bull ajánlatát, hogy harmadik számú pilóta legyen.

A Red Bull-lal tartja a kapcsolatot az ausztrál, részt vesz marketingeseményeken, szimulátorozik és a boxutcában is feltűnik olykor, és él a lehetőséggel, amit a csapatfőnök Christian Horner biztosít neki, hogy vezethesse is az autót.

Ricciardo ül majd a volán mögé, a 20 kilométernél is hosszabb Nordschleifén, ahol legendás F1-es futamot rendeztek a 70-es évekig, majd Michael Schumacher és Nick Heidfeld is ment a "Zöld Pokolban" F1-es autóval.