Verstappen elmondta, mire vágyik leginkább a pályafutása után

auto-prix auto Horizontal, Max Verstappen
Red Bull Racing's Dutch driver Max Verstappen celebrates with his girlfriend Kelly Piquet after winning the Dutch Formula One Grand Prix at the Zandvoort circuit on September 4, 2022. (Photo by ANDREJ ISAKOVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
A Red Bull holland pilótája a karrierje után szeretné maga mögött hagyni a szigorú edzéstervet és diétát, a barátnőjének azonban ez a jövőkép nem nyerte el a tetszését.

25 éves kora ellenére már rengetegszer megszólalt a visszavonulásával kapcsolatban a kétszeres világbajnok Max Verstappen. Néha felvetődik, hogy ki sem tölti a 2028-ig szóló szerződését, olykor azt az évet tekinti az utolsónak, máskor pedig még távolabb is gondolkodik a holland. Verstappen abban azonban egészen bizonyos, hogy 15 év múlva már nem lesz a mezőny tagja, az egyik első dolog, amitől meg akar szabadulni, az pedig a jelenlegi étrendje – ahogy azt a szünetekben meg is teszi.

mondta a Viaplay róla készült sorozatának egyik részében.

Verstappen és Piquet más véleménnyel van a holland jövőképéről Forrás: AFP/Mazen Mahdi

A mellette lévő barátnőjét, Kelly Piquet-t, a háromszoros világbajnok Nelson Piquet lányát ez a megszólalás megrémítette, és azonnal közbevágott, hogy nem lesz ez így jó.

„Nem? Dehogynem,

– válaszolt mosolyogva Verstappen a barátnőjének.

Forrás