Az F1-es világbajnok Verstappen meghízott a téli szünetben

F1 Abu Dhabi Grand Prix 2022 Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix Oracle Red Bull Racing Yas Marina Circuit United Arab Emirates Max Verstappen November Horizontal PORTRAIT DRIVER PRESS CONFERENCE PHOTO
Max Verstappen of Oracle Red Bull Racing during press conference of Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix at Yas Marina Circuit on November 20, 2022 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Beata Zawrzel/NurPhoto) (Photo by Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Max Verstappen, a Red Bull kétszeres világbajnok holland pilótája a De Telegraafnak elárulta, hogy a téli szünetben rendesen elengedte magát, de hat hét alatt sikerült tíz kilót fogynia.

A múlt heti háromnapos tesztelés során Verstappen az első napon 800 kilométert tett meg, és a legjobb időt autózta. A második tesztnapon csapattársával, Sergio Pérezzel osztozott a pilótafülkén, majd az utolsó napon a mexikói átvette az irányítást, majd elérte legjobb időt a Forma-1-es mezőny szezon előtti hivatalos bahreini tesztelésén.

Arra a kérdésre, hogyan érezte magát a zsúfolt első nap után, Verstappen így felelt:

Ilyen szempontból jól éreztem magam" – mondta a holland pilóta, aki teljesen fittnek érzi magát a hosszú téli szünet után, bár bevallotta, hogy időnként hajlamos elhagyni magát.

Verstappen keményen edzett a téli szünetben Forrás: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel

„A tél folyamán felszedtem egy keveset, de utána szívesen le is dolgozom azt. Sokan mondják, hogy nagyon fittnek tűnök, beleértve az arcomat is. Pedig a súlyom ugyanaz.

A tél során sokat felszedtem, többet, mint az előző évben. De szeretek aztán edzeni, hogy igazán fájjon. Úgy érzem, egész évben a súlyom alatt maradok, és ezek után az ember az évben egy hónapig igazán élvezheti az evést.

Én is ezt teszem" - mondta Verstappen, aki hangsúlyozta, hogy van, aki élvezi, hogy egész évben következetes marad, ő pedig élvezi, hogy a szezon után egy ideig nem kell gondolnia az edzésre.