Nyilvánosan alázta meg a riporter Lewis Hamilton volt csapattársát

F1 Hungarian Grand Prix 1 auto cars championships fia formula formula 1 gp grand hungarian hungaroring hungary magyar nagydyij mogyorod motorsport motorsports one prix qualifying racing session sports world Formula 1 Hungarian Grand Prix Lewis Hamilton Va
Lewis Hamilton of Mercedes and Valtteri Bottas of Alfa Romeo before the drivers parade ahead of the Formula 1 Hungarian Grand Prix at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 31, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Utólag elnézést kért a tettéért a Sky Sports riportere, Ted Kravitz, aki a Bahreini Nagydíj előtt egy Valtteri Bottasszal készült interjúban érzéketlenül bánt a finn pilótával.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Bottas az év elején egy finn televíziós sorozat egyik epizódjában nyíltan beszélt az F1-es karrierje elején felvetődött mentális nehézségeiről és az étkezési zavarairól. Ez a beszélgetés állítólag nem jutott el Kravitzhez, aki a szezonnyitó verseny előtt tett egy viccesnek szánt, de sértő megjegyzést Bottasnak.

– mondta tapintatlanul Kravitz, amire Bottas válasza az volt, hogy „nem, vékony vagyok és egészséges".

Bottas megváltozott külsővel tért vissza az idei szezonban Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Kravitzet ezután tájékoztatták, hogy miért volt érzéketlen a megjegyzése, a riporter pedig utólag az Alfa Romeótól és a nyilvánosságtól is elnézést kért.

„Nem szándékosan viselkedtem ostobán és érzéketlenül Valtteri Bottasszal. Egy kissé lefogyott, amin én eléggé meglepődtem – mondta Kravitz a Ted's Notebook adásában. –

„Annyira rosszul éreztem magam, amiért viccelődtem a fogyókúrával, hogy azóta beszéltem a csapatával is – folytatta. – Amikor találkozom vele, elnézést kérek tőle a bántó megjegyzésemért, és tisztázni fogom a dolgot: elmondom, hogy nem tudtam arról, hogy étkezési zavara volt."