Vágólapra másolva!
A Mercedes brit pilótája, George Russell érdekes nyilatkozatot adott, ugyanis szerinte a Williamshez távozott James Vowles csapatfőnökre várhatnak meglepetések az új munkahelyén.

Komoly változások történtek idén a Williams F1-es csapatánál, többek között új csapatfőnök érkezett, aki korábban a Mercedes főstratégájaként dolgozott. James Vowles így pont ellentétes utat járt be, mint honfitársa, George Russell, aki korábban három évet töltött a Williamsnél, majd a Mercedeshez igazolt. Russell nem rég érdekes megjegyzést tett, ugyanis szerinte Vowles nem lesz mindenre felkészülve új csapatánál.

– fogalmazott titokzatosan Russell.

Meglepetések várhatnak a Williams új csapatvezetőjére Forrás: DPPI via AFP/Florent Gooden

A Mercedes pilótája egyébként nagyra értékeli Vowles eddigi szolgálatait. Szerinte a Williams nem is választhatott volna jobb csapatvezetőt.

„Nagyon örülök neki. Hihetetlenül keményen dolgozik, és szerintem megérdemli a lehetőséget. Úgy gondolom, a Mercedesnél már régen átadta a stratégiai feladatait másnak, így tavaly már nem ő hozta a döntéseket. Ebben a tekintetben úgy érzem, a megfelelő kezekben vagyunk" – reflektált a csapatát érintő változásokra Russell.