Vágólapra másolva!
Charles Leclerc Max Verstappent tartja legnagyobb ellenfelének a Forma-1-ben, azonban szerinte egyáltalán nem szabad megfeledkezni a hétszeres világbajnok mercedesest Lewis Hamiltonról sem.

Charles Leclerc és Max Verstappen tűnnek a világbajnokság legnagyobb esélyeseinek 2023-ra, azonban a monacói pilóta úgy gondolja, nem szabad leírni Lewis Hamiltont sem, akiben szerinte még mindig minden megvan ahhoz, hogy világbajnok legyen - derült ki a motorsport.com oldaláról.

Charles Leclerc várja a szezont Forrás: AFP/Rodrigo Arangua

Hamilton 2014-től kezdve folyamatosan a világbajnoki címért küzdött – be is gyűjtött hatot azóta -, ezen ambícióit tavaly az autó gyenge teljesítménye miatt félre kellett tennie. A Mercedes csak az idény végére tudott felülkerekedni a problémáin, így a brit versenyzőnek a hatodik hellyel kellett beérnie egyéniben.

Charles Leclerc bízik magában Forrás: AFP/Ben Stansall

Charles Leclerc azonban úgy gondolja, nem feltétlenül ez fog jövőre megismétlődni. Verstappen mellett Hamiltont is azon versenyzők közé sorolta a Sky Newsnak a bemutatón adott interjújában, akiben megvannak a világbajnoksághoz szükséges képességek:

A monacói versenyző két kört is tett az SF-23-mal a Ferrari fioranói tesztpályáján, mely után megosztotta első benyomásait.