Magnussen nem akar összebarátkozni Hülkenberggel

Forma-1, Kevin Magnussen, Haas, Magyar Nagydíj 2022, péntek
Kevin Magnussen of Haas arrives ahead of the practice before the Formula 1 Hungarian Grand Prix at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 29, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Haas versenyzője, Kevin Magnussen nem tartja fontosak, hogy jó viszonyban legyen új csapattársával, Nico Hülkenberggel, akivel korábban már összetűzésbe keveredett.

A két pilóta a 2017-es Magyar Nagydíj után balhzott egymással: Hülkenberg a mezőny legsportszerűtlenebb versenyzőjének nevezte az agresszív stílusa miatt sokat kritizált Magnussent, de a dán csak annyit válaszolt ellenfelének, hogy "lesz.phatja a golyóit".

Azt követően, hogy a Haas bejelentette, jövőre Hülkenberg lesz Magnussen csapattársa, újra előkerült a kettejük közötti botrány. Korábban mindketten többször kihangsúlyozták, hogy már túlléptek a történteken és készen állnak az együttműködésre.

Kevin Magnussen szerint nem fontos, hogy jóban legyen új csapattársával Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

De Bahreinben összefutottunk a repülőtéren, és mondhatni, ez a találkozás olyan volt, mintha először láttuk volna egymást. Sokan azt hiszik, hogy van közöttünk valamiféle neheztelés, de valójában nincs" - nyilatkozta az Autosportnak Magnussen, aki jó szakmai kapcsolatot szeretne ápolni német csapattársával, de úgy véli, arra nem lesz szükség, hogy a pályán kívül is jóban legyenek egymással.

Úgy értem, ki tudja! Tisztelem őt, mint versenyzőt, és szerintem csak ez számít. Most emberként is megismerem majd őt. Sosem álltam közel hozzá, hogy emberként is megismerhessem - tette hozzá Magnussen.

Forrás