Megszólalt a Forma-1-es pletykákkal kapcsolatban a Ford vezetője

NASCAR Next Gen Car Announcement GettyImageRank2 Motorsport Motorcycle Racing Talking USA North Carolina - US State Charlotte - North Carolina Photography Stock Car Racing Unveiled NASCAR Cup Series Seventh MMSNascar Generation NASCAR Rushbrook Seventh Oc
CHARLOTTE, NORTH CAROLINA - MAY 05: Mark Rushbrook, Ford Performance Motorsports Global Director speaks at the unveiling of the seventh generation of the NASCAR Cup Series Ford during the NASCAR Next Gen Car Announcement on May 05, 2021 in Charlotte, North Carolina. Jared C. Tilton/Getty Images/AFP (Photo by Jared C. Tilton / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben sok pletyka keringett arról, hogy a Ford visszatér a Forma-1-be, méghozzá a Red Bull esetleges partnereként.

A Ford első embere, Mark Rushbrook reagált a pletykákra, miszerint a Red Bull társaként térne vissza a Forma-1-be az autógyártó óriás. A pletykákat nem cáfolta, de nem is erősítette meg a Fordglobális vezetője, Mark Rushbrook, aki a NASCAR-ral kapcsolatos médiaeseményen válaszolt a kérdésekre.

Mark Rushbrook a NASCAR tavalyi médianapján Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jared C. Tilton

„Azt tisztáznunk kell, hogy most azért vagyunk itt, ohgy a NASCAR-ról beszéljünk, most erről a kategóriáról van szó. Valóban igaz, hogy sok a pletyka a Forma-1-ről, de ezek nem olyanok, amikre most konkrétan reagálnunk kellene" – mondta Rushbrook.