Milyen nyár vár ránk?

Vágólapra másolva!
Mi lesz, ha „elfogynak” az ukrán katonák? Nemsokára megtudjuk, mivel az ukrán hadsereg nemcsak lőszerből és fegyverből áll nagyon rosszul, hanem hadra fogható katonából is. Kiszelly Zoltán, a Századvég politikai elemzési igazgatója legújabb Kontextus-videójában elemzi az aktuális fonthelyzetet, és kitér a magyar belpolitikára is.
Vágólapra másolva!

A már két éve a fronton szolgáló ukránok nem akarnak meghalni, és már nagyon szeretnének hazamenni a családjukhoz, akik pedig még otthon vannak, azok a háborút inkább a „katonákra” hagynák, így lassan kifogy az ukrán hadsereg a hadra fogható katonákból – mondta el a Kontextuson Kiszelly Zoltán.

Részletes fronthelyzet-elemzésében kifejtette: miközben az ukrán katonák lassan elfogynak, az oroszok araszolnak előre, és FAB-3000 siklóbombáikkal szó szerint mindent letarolnak maguk előtt. Mindezt – hívta fel a figyelmet a Századvég politikai elemzési igazgatója – érdemes szem előtt tartani Macron francia elnök javaslatával összefüggésben.

Kiszelly Zoltán műsorában kitért Magyar Péterre – akit az új Márki-Zay Péternek tart –, illetve az uniós kötelező betelepítési kvótára is.

Még több tartalomért látogasson el a Kontextus Youtube-csatornájára!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK