Szándékosan okozott balesetet Kimi Räikkönen egykori riválisa - videó

Kimi Räikkönen, Perky Jerky, Toyota, NASCAR, 2011
CHARLOTTE, NC - MAY 20: Kimi Raikkonen, driver of the #15 Perky Jerky Toyota, stands in the garage area during practice for the NASCAR Camping World Truck Series North Carolina Education Lottery 200 at Charlotte Motor Speedway on May 20, 2011 in Charlotte, North Carolina. Chris Graythen/Getty Images for NASCAR/AFP (Photo by Chris Graythen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Két rutinos pilóta között a futam közben szabadultak el az indulatok a hétvégén megrendezett New Hampshire-i NASCAR-versenyen.

Szokatlan incidens történt a NASCAR-sorozat hétvégi állomásán New Hampshire-ben. Egy sárga zászlós fázis alatt úgy tűnt, Austin Dillon szándékosan ráhúzta a 3-as számú Chevrolet-ját Brad Keselowski 6-os rajtszámú Fordjára, aki válaszul ennél is erősebben nekiment Dillonnak, ezáltal mindkét autót a fűre terelte.

A futamon végül a saját csapatánál versenyző Keselowski a hetedik, míg a 2011-ben (amikor az F1 világbajnoka, Kimi Räikkönen is kipróbálta magát egy verseny erejéig a sorozatban, ahogy idén augusztusban is megteszi majd) bajnoki címet szerző Dillon pedig a 23. helyen zárt.

Egyelőre nem árulta el egyik fél sem, hogy mi vezetett a heves pillanathoz. Keselowski a befutó után azt nyilatkozta, hogy

Dillon pedig a riporter kérdésére elmondta, hogy nem hajlandó beszélni a riválisával az esetről.

A Chevrolet versenyzője utalt arra is, hogy ez már nem az első összecsapás kettejük között, és valóban: tavaly például Michiganben volt egy emlékezetes összeérésük, ami után Dillon falnak csapta az autóját.