Vágólapra másolva!
Egy-egy kép formájában Max Verstappen és Kelly Piquet is megerősítette, hogy egy párt alkotnak egymással. Utóbbi nem pusztán jóval idősebb a holland pilótánál, hanem személyében a háromszoros világbajnok Nelson Piquet lányáról, egyben Danyiil Kvjat gyermekének édesanyjáról van szó.

Az utóbbi hetekben felröppentek olyan pletykák, miszerint Max Verstappen és Kelly Piquet immáron egy párt alkotnak. A találgatásoknak ezennel vége, ugyanis mindkét fél felvállalta a románcot egy-egy, a közösségi médiában posztolt kép formájában.

Verstappen bejegyzése

Előbb a holland pilóta tette közzé azt a pillanatot, amikor a brazíliai tengerparton ülnek összebújva. A 23 éves versenyző szöveget is mellékelt a fotó mellé. „Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok! Tegyük emlékezetessé 2021-es évet minél több szempontból! Sikert, szeretetet és boldogságot kívánok nektek, ahogyan én is megtaláltam a sajátomat!” – olvasható az Instagramján.

Piquet bejegyzése

Nem sokkal később Piquet szintén egy közös kép formájában erősítette meg, hogy Verstappen személyében új párra lelt. A Red Bull pilótájához hasonlóan ő is köszöntötte követőit újév alkalmából, és hozzátette, hogy a szerelem az, amitől világ a világ. Ezen kívül egy harmadik fotó is napvilágot látott, ahol barátok társaságában vannak.

Verstappen előző kapcsolata tavaly ért véget, a holland pilóta három évet töltött Dilara Sanlikkal. Korábban a jelenleg a skandináv túraautó-bajnokságban szereplő Mikaela Ahlin-Kottulinskyvel is volt viszonya, és pletykák szerint a W Seriesben is megforduló Sabré Cookkal is alkotott egy párt. A másik oldalról viszont sokkal érdekesebb a történet, és nem csak amiatt, hogy Piquet közel kilenc évvel idősebb, vagy azért, mert édesapja nem más, mint a háromszoros világbajnok Nelson Piquet.

A brazil modell előző partnere ugyanis Danyiil Kvjat volt, akivel nem csupán egy párt alkotott, hanem közös gyermekük is született.

A két fél tavaly szakított egymással, a kislány pedig édesanyjával él együtt. Nem ez az első alkalom, hogy Verstappen rossz érzéseket válthat ki az orosz pilótában, hiszen 2016-ban ő vette át a helyét a Red Bullnál.

Verstappen most már nyilvánosságra hozta párkapcsolatát, eddig viszont nem akarta, hogy a magánéletével foglalkozzanak. Ezt jól példázza az FIA tavalyi díjátadó gálája előtt online megtartott sajtótájékoztatóján folytatott párbeszéde Christian Nimmervoll-lal a Motorsport-Total.com újságírójával. Az újságíró a részvevők tartózkodási helyéről érdeklődött, amire Lewis Hamilton és Valtteri Bottas röviden válaszolt, a Red Bull versenyzőjének viszont érezhetően nem tetszett a kérdés.

Előbb feltette ugyanezt a kérdést az újságírónak, válaszát pedig egy szarkasztikus „Remek!”-kel nyugtázta.

Ezt követően arról érdeklődött, hogy beszámoljon-e az éjszakáról, a következő napról, vagy éppen az egész vakációról, esetleg akar-e hozzá csatlakozni, vagy talán küldjön-e képeket és videókat Nimmervollnak. Könnyen lehet, hogy mindketten tudták, mire vonatkozott a kérdés.

Nincs új a nap alatt

A Forma-1-ben nem ez az első eset, hogy egy nő oldalán két versenyző követi egymást. A leghíresebb Heinz-Harald Frentzen és az éppen 52 éves Michael Schumacher esete: a háromszoros futamgyőztes 1989-től 1991-ig volt együtt Corinna Betsch-csel, aki szakításuk után a hétszeres világbajnokhoz ment feleségül. (Ez a történet a Felpörgetve című filmben is szerepet kapott, erről ebben a cikkben írtunk részletesen.)

Corinna Schumacher korábban Heinz-Harald Frentzennel alkotott egy párt Forrás: Getty Images/2010 Hoch Zwei/Hoch Zwei

Ennél kevésbé ismert, ám annál szomorúbb Ronnie Peterson és John Watson története. A svéd pilóta halála után özvegyének, Barbro Edwardssonnak a brit versenyzővel volt kapcsolata, sőt már a házasság is szóba került. A korábbi modell azonban soha nem tudta feldolgozni férje elvesztését, ami először abban nyilvánult meg, hogy Watsonnak el kellett utasítania a Lotus ajánlatát, ahol Peterson élete utolsó szezonjában versenyzett. 1987 decemberében aztán Edwardsson önkezével vetett véget az életének, hátrahagyva az 1975-ben született Ninát, aki mellesleg Jochen Rindt feleségéről kapta a nevét.