Rózsaszínbe öltözött a Force India

Forma-1, Force India Mercedes, BWT
The Sahara Force India F1 VJM10. Sahara Force India F1 VJM10 Livery Reveal, Tuesday 14th March 2017.
Vágólapra másolva!
Egy új szponzor érkezése miatt válnak meg az ezüst fényezéstől. A DTM-ből már ismert BWT kedvéért rózsaszín lett a Force India.

Új színekkel, pink fényezéssel kezdi a szezont a Force India, miután szponzori szerződést kötöttek a víztechnológiával foglalkozó, osztrák BWT-vel. A silverstone-i istálló autója az elmúlt évek során viselte India nemzeti lobogójának színeit, volt már fekete és ezüst is. Most a DTM-ből már ismert rózsaszín az F1-ben is megjelenik, bár nem annyira erőteljesen, mint a túraautókon.

Az autó átszínezése mellett a BWT árnyalatai Sergio Pérez és Esteban Ocon sisakján is megjelennek. Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke lelkesen üdvözölte az istálló új szponzorát.

Így fest majd a Force India Forrás: Sahara Force India/Sahara Force India/James Moy Photography

„A BWT megérkezése a Forma-1-be óriási hír, és a tízéves történetünk egyik legfontosabb együttműködése – jelentette ki. – Megmutatja, hogy csapatként milyen messzire jutottunk a jó eredményeinknek köszönhetően, és a téli üzleti tevékenységünk is kiteljesedett.”

„A 2017-es autóink látványos, új színösszeállítást viselnek majd, remek matt felülettel. Az autóink színeinek megváltoztatása jelzi az együttműködés erejét, és a BWT részéről is a szándékaik kinyilatkoztatásaként értelmezhető.”

A silverstone-i istálló tavaly története legjobb eredményét érte el az F1-ben,

Sergio Pérez révén kétszer is dobogós helyet könyvelhettek el, és a szezon végén megszerezték a konstruktőri világbajnokság 4. helyét, ezzel a független csapatok között ők szerepeltek a legjobban. Az idei szezonra Nico Hülkenberg helyét a Mercedes protezsáltja, Ocon vette át.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!