Vágólapra másolva!
Gokartos évei után az F4-ben folytathatja pályafutását Michael Schumacher fia, aki gyakran Mick Junior néven áll rajthoz. A kétszeres DTM-bajnok Timo Scheider szerint örökölte az édesapja génjeit.

Formulaautóra válthat Michael Schumacher fia, Mick, akit holland lapok a Van Amersfoort Racinggel (VAR), és az F4-es sorozattal hoznak összefüggésbe. A hétszeres világbajnok egyetlen fiúgyermeke tavaly decemberben már kipróbált egy ilyen autót Valenciában, akkor a Németországban ismert Mücke csapat színeiben tesztelt.

Mick is elindulhat az F1 felé Forrás: Mick Junior Facebook-oldala

A tavaly Max Verstappent is versenyeztető VAR nem kommentálta az értesülést, a kétszeres DTM-bajnok Timo Scheider viszont elismerően nyilatkozott Mick Junior képességeiről. „Mick kivételesen gyorsnak tűnik, különösen az esőben. Nyilvánvalóan örökölte édesapja génjeit” – mondta az Audi pilótája az osztrák Sportwoche című lapnak.

Miközben Mick tavaly mind a gokart Európa-, mind a világbajnokságon második lett, legendás édesapja rehabilitációjáról továbbra sem érkeztek új hírek.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!