Vágólapra másolva!
Francia lapértesülések szerint Jules Bianchi egy luxushotel előtt cigarettázott, amikor hárman rátámadtak, és ellopták a 70 ezer eurót érő karóráját. A Marussia versenyzője feljelentést tett.

A Marussia Forma-1-es versenyzőjének, Jules Bianchinak ijesztő kalandban volt része alig több mint egy héttel a melbourne-i idénynyitó előtt. Több francia napilap is arról adott hírt, Bianchit szerda éjjel, cigarettázás közben a nyílt utcán kirabolták egy párizsi hotel előtt. Bianchi egy televíziós szereplés miatt utazott Párizsba, majd aznap este egy luxushotelben szállt meg néhány barátjával a híres Champs-Élysées közelében.

A Le Parisien szerint Bianchi éjfél körül az egyik ismerősével cigarettázott a hotel előtt, amikor három férfi minden előzmény nélkül rátámadt. A versenyzőt a földre teperték, majd lefogták, és letépték a kezéről a 70 ezer eurót érő, Richard Mille márkájú karóráját. Bianchi sértetlenül megúszta a támadást, és azonnal feljelentést tett a rendőrségen, de egyelőre nem bukkantak a drága órát ellopó tettesek nyomára.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!